maanantai 14. maaliskuuta 2016

Lajikokeilu ym.

Loman jälkeen koitti paluu arkeen. Viikko alkoi liikunnan kannalta hyvissä merkeissä ringetteä pelaten. Ensi ajatus yhtään minkään joukkuepelin pelaamisesta luistimilla hiukan jännitti. Luistelua viimeisen kymmenen vuoden aikana ei nimittäin ollut kertynyt montaakaan tuntia. Onneksi tunnelma työpaikan epävirallisessa liikuntakerhossa oli varsin rento. Yllätyin, kuinka hyvin pysyin pystyssä ja tuli jopa hiki. Oli mukavaa!

Keskiviikkona lapsi ilmoitti silmänsä olevan kipeä. Torstaina oli siis tiedossa lääkärissä käynti. Minulla on tällä hetkellä torstaisin hyvin poikkeuksellinen työaikataulu ja siksi aloin järjestää asiaa. Aioin myös käydä lenkillä ennen töihin menoa. Puin lenkkivaatteet päälle valmiiksi ja lähdin lapsen kanssa terveysasemalle. Siinä puoli tuntia odotettuamme fantasioin kannettavasta juoksumatosta. Jos sellaista ei ole kukaan keksinyt, niin ehkä kannattaisi, voisi kiireinen perheenäiti ja juoksun harrastaja hyödyntää monet luppoajat tehokkaasti. Hyvän lenkin olisi tuonakin aikana ehtinyt vetäistä. Kotiin apteekin (jonon) kautta palattua pääsin vihdoin hölkälle. Ehdin kipaista vajaan puolituntisen, mutta oli sekin tyhjää parempi.

Metsä oli tyyni ja hiljainen. ihan toisenlainen, kuin hätäinen ja kiireen uuvuttama mieli. Hujan Hajan, sanoi Mokoma.

Viikon toinen juoksu koitti lauantaina. Olimme päässeet siipan kanssa lapsivapaalle Peurungan kylpylään. Aurinko paistoi, kun juoksimme keskellä idyllistä maalaismaisemaa. Yhdestäkin peltoaukeasta saimme nauttia oikein kunnolla, kun tajusin jossain vaiheessa pudottaneeni kylpylärannekkeeni jonnekin matkan varrelle. Juoksu oli mukavan kevyttä ja sen päälle oli kiva syödä kunnolla, lilliä kylpylässä ja lopuksi vielä juhlia Klamydian tahtiin, hih. Peurungassa oli samana päivänä Extreme Run -tapahtuma, mutta emme osallistuneet siihen siipan flunssan takia. Sääli, se olisi ollut varmasti hauskaa!

Seuraava viikko olisi tarkoitus olla kova. Sitä oli hyvä pedata kaatumalla sunnuntai-iltana. Laattalattia ja liukkaat sukat olivat huono yhdistelmä. Nyt polveen särkee, voi itku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti